Πολύφωτα

Επιτραπέζια φωτιστικά

Εξωτερικός φωτισμός

Παιδικά φωτιστικά

Τύποι κρυστάλλων

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

 Οι ακόλουθοι είναι οι πιο συνηθισμένοι τύποι κρυστάλλων που χρησιμοποιούνται στο φωτισμό:




Ιδρύθηκε το 1961, ASFOUR CRYSTAL και έχει μια μεγάλη ιστορία και συνεχίζει να ηγείται της βιομηχανίας στην καινοτομία και την ποιότητα.
Ιδρύθηκε στην πόλη του Καΐρου, σε μια έκταση 2.200 τετραγωνικών μέτρων. Η επιχείρηση ξεκίνησε με ανθρώπινο δυναμικό 200 εργαζομένων που με απλούς κλιβάνους δεξαμενή (φούρνοι) που χρησιμοποιήθηκαν ως κύρια εργαλεία παραγωγής εκείνη την χρονική στιγμή
Σήμερα η εταιρεία στεγάζεται σε μία έκταση που υπερβαίνει τα 1.200.000 τετραγωνικών μέτρων και απασχολεί περισσότερους από 35.000 εξειδικευμένους εργαζομένους. Χρησιμοποιεί τα πιο εξελιγμένα εργαλεία και τεχνικές στον τομέα, οι περισσότερες από τις οποίες έχουν σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και κατασκευαστεί εντός των ορίων του εργοστασίου της.
Η δυναμικότητα παραγωγής κρυστάλλουείναι μέχρι και πάνω από 170 τόνους ανά ημέρα, αυτό κάνει την ASFOUR Crystal το μεγαλύτερο διεθνή κατασκευαστή με ποιοτικό διαφανή και χρωματιστό μολυβδούχο κρύσταλλο (πάνω από 30% μόλυβδο).

Σήμερα η ASFOUR Crystal είναι:
-         Ο μεγαλύτερος παραγωγός του κόσμου σε μολυβδούχο κρύσταλλο
-         Έχει τις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις στον κόσμο για την παραγωγή κρυστάλλων
-         Ο μεγαλύτερος εργοδότης στον κόσμο σε ειδικευμένο εργατικό δυναμικό παραγωγής κρυστάλλου.
-         Το πιο χρησιμοποιημένο σήμα και κρύσταλλα του κόσμου από τους ευρωπαίους και διεθνείς κατασκευαστές πολυέλαιων.




SPECTRA ® έγινε σήμα κατατεθέν το 1999. Ακόμα και το όνομα του κατασκευαστή εγγυάται την υψηλότερη δυνατή ποιότητα στον κόσμο. SPECTRA ® είναι ένα κρύσταλλο από οπτικά καθαρό γυαλί, επεξεργασμένο από σύγχρονα μηχανήματα. Πολυέλαιοι διακοσμημένα με κρύσταλλα SPECTRA ® Swarovski ® φωτίζουνι μερικούς από τους πιο πολυτελείς εσωτερικούς χώρους στον κόσμο και ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες, δίνοντας στον εσωτερικό χώρο τα πιο ζωντανά χρώματα του φάσματος,. 

Τα βασικά χαρακτηριστικά του κρυστάλλου Swarovski Spectra είναι:
-         Είναι το μοναδικό προϊόν της Swarovski που δεν περιέχει μόλυβδο (γυαλί, αλλά το πιο οπτικά διαφανές γυάλινο)
-         η τέλεια κομμένη και γυαλιστερή επιφάνεια των κρυστάλλων προσθέτει απαράμιλλη λάμψη 
-         διατήρηση αυστηρών προδιαγραφών ποιότητα για τα προϊόντα της.




Η Swarovski δημιούργησε για πρώτη φορά προϊόντα  για φωτιστικά και πολυελαίους  σαράντα χρόνια πριν. Από τότε η σειρά είναι διαθέσιμη σε ένα ευρύ φάσμα: από την κλασική στη σύγχρονη, σε κάθε μέγεθος,  σχήμα και χρώμα. Σε ολόκληρο τον κόσμο, δεκάδες διάσημοι σχεδιαστές και κατασκευαστές συστημάτων φωτισμού εκτιμήσουν ιδιαίτερα αυτό το ολοκληρωμένο και ποικίλο φάσμα των κρυστάλλινα είδη, και οι καταναλωτές απολαμβάνουν τη λάμψη τους. 
Τα βασικά χαρακτηριστικά του κρυστάλλου Swarovski Strass είναι:
-         είναι το πιο όμορφο κρύσταλλο στον κόσμο 
-         Κατασκευάζεται στην Αυστρία χρησιμοποιώντας την ίδια ακριβή μεθόδους (κοπή, λείανση) από το 1892.
-         μια παγκόσμιας κλάσης κοπή, το χρώμα και τη σαφήνεια, την απαράμιλλη στην παραγωγή άλλων κρυστάλλων 
-         Η περιεκτικότητα σε μόλυβδο άνω του 30% των STRASS ® Swarovski ® παρέχει την υψηλότερη ποιότητα φινιρίσματος στο κρύσταλλο και αναγνωρίζεται σε όλο τον κόσμο. Παράγονται στην Αυστρία, θεωρείται ένα premium brand με ένα πατενταρισμένο κέλυφος επίσης antypyłowej (αόρατη επίστρωση για εύκολο καθαρισμό και συντήρηση). Ο όρος «Strass» σημαίνει «τέλειος χώρος" λόγω της περιεκτικότητα σε μόλυβδο σε ένα ποσό 30% ή περισσότερο, τα μηχανήματα επεξεργασίας δεν αφήνουν ίχνη στην επιφάνεια του κρυστάλλου και το χέρι στίλβωση δημιουργεί μια τέλεια διαφάνεια, σαφήνεια και λάμψη μοναδική.
-         Προκειμένου να προστατευθούν οι καταναλωτές από την απομίμηση είναι το Strass λογότυπο Laser χαραγμένο μέσα σε κάθε κομμάτι του κρυστάλλου. 
-         Μειονεκτήματα: η υψηλή τους τιμή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου